Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«Η καρδιά σου κι εσύ» του Δημήτρη Α Σιδερή


Οι εκδόσεις Αγγελάκη παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Α. Σιδερή «Η καρδιά σου κι εσύ», την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Polis Art Café.Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου 2103249588


Η σύγχρονη κοινωνία είναι έντονα ανταγωνιστική. Επιβραβεύει εκείνον που παλεύει να πάθει έμφραγμα... Οι επιθετικοί, φιλόδοξοι χαρακτήρες κινδυνεύουν περισσότερο από τους ήπιους χαρακτήρες να πάθουν στεφανιαία νόσο... 

Οι συγκρούσεις που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, δημιουργούν στρες (υπέρταση) που συνοδεύεται από αύξηση της πίεσης και αυξημένη χοληστερόλη, πιο συχνό κάπνισμα... Επιπλέον, ο ψυχολογικός παράγοντας συμβάλλει έμμεσα γενικά στην υγεία. 

Η εμμονή στην προσπάθεια για να είναι κάποιος υγιής ή να ιαθεί αν είναι άρρωστος, εξαρτάται σημαντικά από το πόσο πιστεύει οτι μπορεί να το επιτύχει. Ακόμη και σε βαρύτατες περιπτώσεις, η ελπίδα οτι μπορεί να βελτιωθεί η υγεία αυηάνει την προσήλωση των αρρώστων στ συνιστώμενη αγωγή που δεν αποκλείεται τελικά να έχει ευεργετικό αποτέλεσμα... Φρόντισε να συναναστρέφεσαι συχνά αγαπημένους φίλους και να συζητάς μαζί τους τα προβλήματά σου. 

Συχνά θα δεις οτι μια στάση σου που τη θεωρείς απαράδεκτη, στην πραγματικότητα δεν είναι -κι αυτό σε βγάζει από το αδιέξοδο.



Οργάνωση:
Βασίλης Χατζηιακώβου / Παρουσία


Επιμέλεια Ήχου:
Studio MX - TEAM

Επικοινωνία:
Μαρία Σούμπερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου