Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η Μάρω Βαμβουνάκη με τη μοναδική της πένα εξερευνά τα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής στο νέο της μυθιστόρημα Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ενώ τρεις επανεκδόσεις πολύ γνωστών και επιτυχημένων βιβλίων συμπληρώνουν το παζλ της ελληνικής λογοτεχνίας: Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ, το πρώτο μυθιστόρημα της Καίτης Οικονόμου, το ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ του Γιάννη Καλπούζου και το ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ της Νικόλ-Άννας Μανιάτη.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τη νέα ποιητική συλλογή ΣΤΟ ΥΠΟΚΥΑΝΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ από τον μεγάλο ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη αλλά και το «νέο» μυθιστόρημα του Χαρούκι Μουρακάμι Ο ΚΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ. Νέο, γιατί αν και θεωρείται από τα κορυφαία βιβλία του Ιάπωνα λογοτέχνη και κυκλοφόρησε το 2002, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί στα ελληνικά!

Ο Χαβιέρ Νεγρέτε, ο συγγραφέας του ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ενός βιβλίου που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες μας, επανέρχεται με το εξαιρετικό Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ενώ από τις Εκδόσεις Τουλίπα η Τζασίντα Γουάιλντερ μετά το ΜΑΖΙ ΣΟΥ μας δίνει το ΕΜΕΙΣ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Νέες αφίξεις και για τους νεαρούς μας αναγνώστες: Η πιο cool… Ξενέρωτη ξαναχτυπά με ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 9: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ, με τη Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ να μας χαρίζει ακόμα πιο ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Και αυτό το βιβλίο θα παίξει πολύ δυνατά σε όλα τα ΜΜΕ. Ταυτόχρονα ο ευπώλητος συγγραφέας μυθιστορημάτων για ενηλίκους και παιδιά Τζέιμς Πάτερσον επιστρέφει με το ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2 - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, ενώ το εκδοτικό κλείνουν μια μαγειρική για μικρά κορίτσια, το ΦΟΥΡΝΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ, και από τις Εκδόσεις Ουρανός το ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, ένα βιβλίο για τη σημασία της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας από την αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου