Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

“The art of tango”

quinteto “TANGartO” - Κλεονίκη Δεμίρη
23 Ιουνίου 2017
πλατεία Κύπρου, 20:30 μ.μ.

  Μεγάλη Καλοκαιρινή Μilonga στο δήμο Καλλιθέας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!


 Ο δήμος Καλλιθέας, το Σωματείο "Θησέας", Πρόγραμμα Απεξάρτησης από τα Ναρκωτικά και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (Σταθμός) των δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου - Ταύρου μας καλούν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, σε μια διαφορετική μουσική παράσταση, γεμάτη ενέργεια, συναίσθημα και πάθος, πάθος για τη ζωή και πάθος για όσα δίνουν νόημα στη ζωή..  Το quinteto TANGartO  και η Κλεονίκη Δεμίρη ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας παρασύρουν στη δίνη του tango... ένα ταξίδι στον έρωτα και τον ρομαντισμό, στη δύναμη της έκφρασης που απελευθερώνει.
Το μοναδικό quinteto TANGartO, το μουσικό συγκρότημα που έχει συνδέσει το όνομά του με το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Tangos μαζί με την ερωτική και θεατρική ερμηνεία της Κλεονίκη Δεμίρη η οποία δίνει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μας μεταφέρουν σε απέραντους συγκινησιακούς κόσμους, φωτίζοντας και χρωματίζοντας τα τραγούδια με το δικό τους τρόπο. Ο μοναδικός ήχος του bandoneon… ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και μας οδηγούν σε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Θα ακουστούν έργα από το Nuevo Tango του Astor Piazz olla αλλά και διάσημα Αργεντίνικα tangos των Carlos Gardel, OsvaldoPugl iese, F. Canaro, Mariano Mores , Villoldo, Juan de Dios Filib erto, Geraldo Matos Rodriquez, Lalo Schifrin.

Κλεονίκη Δεμίρη ( τραγούδι )
Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν),
Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί),
Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο),
Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρα),
Απόστολος Παπαπέτρος (κοντραμπάσο).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου